TOP GRUPS | Què fer abans o després d'anar al teatre? Què fer abans o després d’anar al teatre? – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

19 juny de 2017

De vegades ens demaneu complementar la vostra sortida al teatre, així que hem buscat 4 propostes culturals i gastronòmiques de qualitat per fer en grup a Barcelona!

Observatori Fabra

L’Observatori Fabra pertany a la Reial Acadèmia de les Arts i les Ciències de Barcelona i va ser inaugurat el 1904 per Alfons XIII. L’edifici modernista és obra de Josep Domènech i Estapà i encara està en funcionament. Des de l’inici ha tingut tres funcions: l’astronomia, la meteorologia i la sismologia. L’espai es pot visitar fent una visita guiada nocturna, acompanyar-la amb una copa de cava o fer un sopar sota les estrelles.

“Una proposta ja clàssica de l’estiu barcelonès que ofereix la possibilitat d’unir l’observació dels astres i la bona cuina. En certa manera, a l’Observatori Fabra han creat una nova ciència: la (G)astronomia.” Menage à Dos. Blogs d’opinió de l’Avantguardia

Des d’un balcó privilegiat envoltat de natura, l’Observatori ens permet observar i sentir-nos petits davant l’extensa vida urbana i la immensitat del cel estrellat. Els sopars, que compten ja amb 10 anys d’història, són una de les experiències més singulars a fer a la ciutat, que també inclouen una conferència sobre astronomia i observar amb telescopi.

Palau Requesens
El Palau Requesens va ser construït durant el s. VIII sobre la muralla de Barcelona, actualment al barri Gòtic. El palau és un dels més ben conservats de la seva època i inclou l’única torre de la muralla que es conserva, però tot i la seva singularitat, és un dels espais més desconeguts de la ciutat. El seu nom ve de la família Requesens, a qui va pertànyer, i en l’actualitat és la seu de la Reial Acadèmia de les Bones Lletres. Podeu escollir fer una visita guiada sola, acompanyar-la amb una copa de cava o bé una experiència completa de visita+copa de cava+espectacle de cavallers i sopar.

“Una de les millors formes per visitar el Palau Requesens és participant en alguna de les activitats nocturnes que inclouen una visita guiada al seu interior.” IrBarcelona

Reial Acadèmia de les Arts i les Ciències de Barcelona

Es pot seguir la pista de la RACAB, institució amb més de 250 anys d’història, més enllà de l’Observatori Fabra. Una molt bona opció en grup és visitar la seva seu en un edifici del segle XVIII a Les Rambles, a sobre del Teatre Poliorama. És el primer edifici on es va instal·lar un telescopi de  la ciutat i s’hi respira ciència i història. Les visites guiades en exclusiva són ideals per complementar una visita al teatre i tenen una durada de 50 minuts.

Reial Acadèmia de Medicina

La Reial Acadèmia de Medicina té la seu en un edifici neoclàssic que forma part del complex de l’antic Hospital de Santa Creu. La visita guiada us permetrà conèixer les curiositats de l’edifici, entre les quals destaquen l’amfiteatre anatòmic o el rellotge astronòmic, i les personalitats que han passat per l’acadèmia.

Podeu complementar la visita guiada amb una copa de cava, un espectacle d’il·lusionisme o reservar per El sopar dels sentits. Aquesta experiència gastronòmica és un joc en el qual us apropareu a les bases de la neurociència i descobrireu que allò que capten els sentits no és sempre la realitat…

Totes les visites guades s’ofereixen en diferents idiomes (català, castellà, anglès…)

Entreu a cada un dels espais per a descobrir els descomptes per a grups que hem preparat!