TOP GRUPS | grups, entrades, sortir, barcelona, teatre, barato, gratis, fang i setge, victoria, cantar, corals, Surt a cantar a l’escenari del Teatre Victòria – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

11 desembre de 2015

El proper mes de febrer arriba al Teatre Victòria, Fang i Setge, un musical de gran format que reviu els atacs de la Barcelona assetjada d’intramurs i una història d’amor autèntic en temps de guerra. En definitiva, un homenatge a tots els homes i dones que van viure el dramàtic conflicte. Un homenatge a tota la seva humanitat, feta d’errors i d’encerts. Uns errors i uns encerts que ens han fet avui tal com som.

La productora de l’espectacle ofereix una proposta molt atractiva per a les agrupacions corals de Catalunya: sortir a cantar al bis final amb tots els artistes i amb el rerefons de la música de Salvador Brotons interpretada per músics en directe.

Descarrega’t la partitura coral AQUÍ

4 veus
Partitura mixa
Tessitura còmoda

Per tal de gaudir d’aquesta magnífica oportunitat, les corals han de venir en GRUP amb descomptes exclusius de fins el 30% de descompte en totes les zones i preparar-se una partitura preparada especialment de veus mixtes, dificultat mitja i tessitura còmoda.

A més, amb el descompte de GRUP, hi ha moltes més propostes per complementar la sortida:

  •  Visita al Born, Centre Cultural: qui vingui a veure Fang i Setge, podrà gaudir d’un 30% de descompte per fer visites al recinte del Born, Centre Cultural.
  • Itineraris per la Barcelona de 1.714 a càrrec del Museu d’Història de Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES DE GRUPS, AQUÍ