TOP GRUPS | Top Grups se'n va de vacances! Top Grups se’n va de vacances! – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

24 juliol de 2017

L’equip de Top Grups us desitja unes bones vacances d’estiu! Gràcies per haver confiat en nosaltres i omplir de cultura cada vespre d’aquest curs. Nosaltres també estem preparant les maletes per marxar de vacances. Des del 5 fins al 20 d’agost l’oficina romandrà tancada. Ens retrobem la temporada vinent amb les piles recarregades i amb l’estrena de Cabaret, Un Cop l’Any i una gran quantitat de propostes per gaudir en grup.

Us donem les gràcies per haver fet d’aquest curs, un any ple de teatre, música i dansa. Esperem que l’hagueu gaudit tant com nosaltres hem gaudit apropar-vos les arts escèniques i la cultura en general.

Aquest curs hem vibrat amb les aventures d’Scaramouche, ens hem emocionat amb els balls de Johnny i Baby a Dirty Dancing i hem plorat de riure amb la Gente Bien que ens presentava La Cubana.

L’any que ve tornem amb una programació carregada de novetats i grans èxits de cartellera. El Teatre Victòria es transformará en el Kit Kat Club, acollint l’èxit entre els èxits de Broadway: Cabaret vindrà acompanyat de la mà d’Elena Gadel i Ivan Labanda i omplirà de música i teatre els vespres del Paral·lel des de setembre fins febrer. La temporada vinent també tindreu a la vostra disponibilitat la programació completa de la temporada 2017-2018 del Palau de la MúsicaPer segona vegada Dirty Dancing tornarà a Barcelona per donar cabuda a tota aquella gent que es va quedar sense poder gaudir de l’adaptació teatral. D’altra banda, El Districte Cultural de l’Hospitalet estrenarà espai la propera primavera amb el nou espectacle de Cirque du Soleil, Totem: de la prestigiosa companyia de circ canadenca.

Per totes aquestes raons i moltes altres, us esperem a partir del 21 d’agost!