TOP GRUPS | tot esperant el grup, webserie, top grups, teatre Tot esperant el grup – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

12 setembre de 2018

“Tot esperant el grup” és la nova websèrie produïda per Top Grups. A partir del 19 de setembre, cada mes us revelarem un nou capítol que passa entre la vigília d’un vestíbul i el somni d’un teatre. A cada capítol apareixen dues dinamitzadores culturals anomenades Susi i Concepció, que esperen el seu grup amb qui han d’anar al teatre (o això diuen). L’espectador no arriba a veure mai el grup, però mentre esperen, la Susi i la Concepció compartiran les seves vivències teatrals.

Però, són realment qui diuen ser?

CAPÍTOL 1- MÒBIL DICK

 

CAPÍTOL 2 – LA IMPORTÀNCIA DE MENJAR DE FRANK

 

CAPÍTOL 3 – ATOSSATS

CAPÍTOL 4 – MOLTA CLACA PER NO RES

CAPÍTOL 5 – EL GUARDARESPATLLERS

CAPÍTOL 6 – LA LLIBERTÀRIA

 

CAPÍTOL 7 – UN EMBÚS AL COR

CAPÍTOL 8 – EL CURIÓS INCIDENT DE LA SON A MITJA PART

CAPÍTOL 9 – PELS PÈLS

SUSI

Treballa en una agència de viatges i no para mai quieta. No sabem ben bé d’on és però treu espectadors de sota les pedres. És capaç d’anar a la Xina per aprendre les millors tècniques en mobilització de masses, fent escala a Corea del Nord. Sospitem que porta perruca i que té una doble vida. La seva camisa de flors no simbolitza res.

CONCEPCIÓ

Li hagués agradat ser cantant de couplés, però ara organitza grups des de l’associació de dones empoderades de l’Eixample Esquerre. Imprevisible i energètica, als seus 70 anys ho sap tot del teatre català. S’ha deixat barba des de l’últim càsting d’Eurovisió. El seu abric de pell sintètic simbolitza l’ofec d’alguna cosa (que encara no sabem quina és).

Podeu seguir-nos a @totesperantelgrup