TOP GRUPS | Arriba a Barcelona “West Side Story” arriba per primer cop a Barcelona – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

20 maig de 2019

West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i, és clar, la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps.

Ara, el gran musical de Broadway arriba a Barcelona el proper desembre de 2019. Després del gran èxit a Madrid, la producció arriba al Teatre Tívoli, fent la versió original íntegra de l’obra que es va estrenar el 1957.

A West Side Story, Arthur Laurens transporta el Romeu i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els americans Jets i els porto-riquenys Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.

Reserva ja amb preus especials de grups amb Top Grups!