TOP GRUPS | Espectacle de teatre en anglès Hamlet or Not al Teatre Poliorama 10€ estudiants Hamlet or not – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

04 març 2020 al 13 març 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Text original: W. Shakespeare Adaptació: Paco Mir Direcció: Pep García Pascual / Ajudant direcció: Carme Camacho Repartiment: Lawrence Stanley , Joan Sureda, Laura Pau, Tasio Martínez, Ricard Serra-Pujol Producció: Les Mirones Disseny de llums: Sergio Santafé Disseny de vestuari i escenografia:  Anna Rabés i Marta Escribà Música: Albert Palomar

ESPECTACLE EN ANGLÈS

Representar un Hamlet sense talls duraria més de 4 hores i mitja. En aquesta versió adaptada per Paco Mir, Hamlet o not, s’han fet alguns talls per apropar el clàssic als estudiants d’anglès. Una adaptació que trasllada la dramatúrgia als anys 80, amb una trama trepidant que condensa en 75 minuts l’obra més enigmàtica de Shakespeare sense renunciar a l’essència de la història ni els diàlegs originals (en anglès modern).

Hamlet, el príncep de Dinamarca, haurà de descobrir qui va assassinar al seu pare, quins amics de la cort li són fidels i quins d’ells són traïdors. L’aparició del fantasma del seu pare, l’amor d’Ophelia i altres circumstàncies faran que Hamlet es torni boig. O potser és el més lúcid de tota la cort?

Hamlet or not és una adaptació a l’anglès modern per a un públic ampli a partir de catorze anys, amb un nivell intermedi d’anglès (B2 – First). Qui estudia una llengua estrangera té una característica en comú: la ment està desperta i en tensió. Shakespeare sempre és generós amb l’espectador amb aquest estat d’atenció i transformació. Els seus personatges són com són els altres i tot el que poden arribar a ser. I des d’aquí volem treballar la llengua: des de la vida mateixa.

TO LEARN OR NOT TO LEARN

To learn or not to learn, this is the question that concerns us.

Languages change. Theatre and education change with them.

How can we bring ancient Shakespeare closer to modern English students? We will pause the play to explain scenes, use contemporary words where possible and resort to humor to open the students’ minds, as well as counting on other surprises onstage.

With and  English-speaking cast

VALORS PEDAGÒGICS

Llengua i literatura angleses

Redacció de ressenyes crítiques senzilles sobre l’obra literària.

Identificar les idees principals d’un text oral d’una certa complexitat lingüística i discursiva.

Arts escèniques

ANALITZAR els rols i personatges en les conductes dramàtiques i teatrals.

Explorar les característiques escèniques del “Globe”, el teatre nu de Shakespeare.

Filosofia

Discernir sobre l’acció moral i l’acció racional, i analitzar els seus fonaments. Plantejament de responsabilitats en contextos regalis, normatius i morals.

Obrir un espai de reflexió al voltant de la venjança.

DOSSIER

Pots descarregar-te el dossier de l’espectacle, AQUÍ.

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ

Els dies 3,  6, 10 i 13 de març us oferim participar en un col·loqui amb la companyia al final de l’espectacle.

Durada: 30 min.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups educació
Dimarts, dimecres i divendres a les 11h 10€ 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11h 11h 11h
Durada
75 min.
A partir de 14 anys
Tarda - 26 de març - Funció especial 19h
Durada
75 min.
A partir de 14 anys