TOP GRUPS | "La importància de ser Frank" al Teatre Poliorama · Funció per escoles a 15€ La importància de ser Frank – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

22 gener 2020 al 12 març 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Autoria: Oscar Wilde / Direcció: David Selvas / Intèrprets: Jaume Madaula, Ferran Vilajosana, Paula Malia, Paula Jornet, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.  

Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social.

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Torna un dels grans èxits de La Brutal i el TNC, que vam poder veure al Poliorama la temporada passada.

Objectius didàctics

  • Coneixement de l’obra d’un dels autors més importants de la història de la literatura anglesa, Oscar Wilde.
  • Identificació i contextualització de manifestacions literàries diverses en l’estructura dels diferents gèneres literaris, tal com apareixen en els contextos històrics i culturals: narratius, poètics, teatrals o d’altres.
  • Coneixement de les convencions, interpretacions i adaptacions d’obres representatives de la història literària en el teatre, el cinema i en altres manifestacions estètiques.
  • Reacció personal davant d’una obra de valor estètic (literària, cinematogràfica, còmic) expressada oralment o per escrit, utilitzant com a suport anotacions, esquemes, etc.

Col·loqui postfunció

Dimecres 22 de gener us oferim participar d’un col·loqui amb la companyia en acabar l’espectacle.
Durada: 30 min.

 

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
Escoles
Funció matí 10:45h 15€ 15€
Funcions dijous 20:30h 24€ 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:45h 10:45h
Durada
105 min.
A partir de 14 anys
Durada
105 min.
A partir de 14 anys