TOP GRUPS | espectacle escolar en anglès, dr. jekyll and mr. hyde al teatre poliorama, curs 2017-2018. Reserva Espectacles amb classe Dr. Jekyll & Mr. Hyde – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

09 abril 2018 al 11 abril 2018 Teatre Poliorama - Barcelona

Actors: Stephane Shaw, Lisa Krosnicki, Andrew Glaysher

Direcció: Paolo Abbate

Face 2 Face presenta aquesta divertidíssima versió del clàssic de Robert Louis Stevenson on es barreja intriga, terror, humor i música en viu.


New York 1947. L’Era del Jazz. El Dr. Jekyl, un brillant investigador científic, experimenta amb rates les seves teories sobre la genètica. Una nit coneix una cantant de Jazz que l’enamora amb la seva bellesa, però ell no se sent a l’alçada d’aquesta dona enlluernadora i decideix aplicar sobre ell mateix els darrers descobriments per millorar el seu aspecte. Tanmateix, els resultats no seran els esperats…

Valors i competències

· Revisió d’un clàssic de la literatura universal.
· Analisis ètic sobre les relacions entre ciència i moral.
· Reflexió sobre els usos socials de la llengua i sobre les relacions entre llengua i comunicació.
· Redacció de ressenyes crítiques senzilles sobre una obra literària.
· Ús de recursos verbals i no verbals (gestuals, audiovisuals) per tal de captar i mantenir l’atenció de l’audiència, i de facilitar la comprensió del missatge.
· Presa de consciència de les diferències entre el valor literal i el valor pragmàtic de les obres teatrals, i sensibilització sobre alguns aspectes diferencials en les maneres d’executar diferents actes de parla entre la llengua pròpia i la llengua meta (demanar favors, compliments, acord i desacord, queixes, donar ordres, etc.).
· Identificació dels trets bàsics que caracteritzen un determinat context comunicatiu (relació entre emissor i receptor, finalitat discursiva, grau de formalitat i familiaritat, etc.) i de recursos elementals per adequar-hi el tipus de discurs generat.

Guia didàctica

Podeu descarregar-vos la proposta didàctica AQUÍ.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
A partir 10 alumnes Escoles i instituts Escoles d'adults
Totes les zones 10€ 8€ 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:00
12:00 12:00 12:00
Durada
75 min.
A partir de 10 anys
Durada
75 min.
A partir de 10 anys