TOP GRUPS | Cicle espectacles infantils "Petit Poliorama" al Teatre Poliorama! Grups amb descomptes especials amb Top Grups! Jo vaig amb mi – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

06 desembre 2020 al 20 desembre 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Text original: Raquel Díaz Reguera. Adaptació: Paco Mir. Repartiment: Anna Arena, Meritxell Termes, Albert Ruiz.  

Ganes de gaudir en família amb els més petits de casa?

Torna la programació familiar al Teatre Poliorama de la mà del cicle  Petit Poliorama dedicat a la nova generació d’espectacles d’animació infantil catalans!

A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai s’ha fixat en la nostra protagonista (tot i que és una nena molt especial): duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors i –el que la fa més diferent– duu unes ales i molts ocells al cap.

Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom i perd les ales i els ocells i, de cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella.

Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la Covid-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa gratuïta menors
Platea i amfiteatre 12€ 9€ Fins a 2 anys
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00 h
Durada
60 min (sense mitja part)
Infantil
Durada
60 min (sense mitja part)
Infantil