COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

29 juny 2020 al 29 juny 2020 Palau de la Música - Barcelona
Beth, veu / Elena Gadel, veu / Manu Guix, veu i piano / Roger Padullés, tenor / Simfònica de Cobla i Corda / Francesc Cassú, director

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) presenta Tossudament Llach. En aquest treball discogràfic, el vuitè de la SCCC i guanyador del premi Enderrock 2017, la formació repassa les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach i compta amb la participació dels cantants Beth, Elena Gadel i Roger Padullés.
Tossudament Llach és un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach, des dels seus inicis als escenaris fa 50 anys, amb una acurada recopilació d’una cinquantena de les seves peces més emblemàtiques, recollides en 18 temes.
Amb Tossudament Llach, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya fa el seu petit homenatge a una gran obra que, per la seva bellesa, calidesa, sensibilitat i transcendència, ha inspirat tantes persones. Vol ser sobretot una mostra de gratitud i reconeixement a la persona, al músic, al poeta, al mestre, al patriota que tantes vegades ens ha ensenyat el camí.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-15 persones + 15 persones (15%)
Zona A (zona única) 20€ 17€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
19 h
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics