TOP GRUPS | El Concierto de Aranjuez arriba al Palau de la Música a partir de 15.30€ si véns en grup. Reserva amb Top Grups i aconsegueix el millor preu. Entrades amb descompte. El Concierto de Aranjuez – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

21 març 2021 al 21 març 2021 Palau de la Música - Barcelona
Pablo Sáinz Villegas, guitarra. Orquestra Simfònica Camera Musicae. Carlos Miguel Prieto, director

Pablo Sáinz Villegas & OCM

Programa:

J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez
L. van Beethoven: Simfonia núm. 8, op. 93

Bones digestions:

A Rodrigo i Beethoven se’ls va posar molt bé l’estona que compartiren amb els seus amics respectius, ja que tant el concert com la simfonia d’aquest programa sorgiren a partir de  converses mantingudes al voltant d’una bona taula. Han passat 80 anys des que es va estrenar a París (1939) el concert per a guitarra més famós i interpretat de tots els temps. Una peça absolutament rodona, no tan sols per l’enginy de Joaquín Rodrigo en aconseguir que una orquestra simfònica no tapi en cap dels tres moviments el so de la guitarra, sinó també per la forma imaginativa en que ens permet percebre algunes sensacions dels jardins d’Aranjuez: el so dels ocells, el murmuri de l’aigua de les fonts, i fins i tot el perfum de les flors.

Beethoven es referia a aquesta obra com a ‘petita simfonia’, no pas perquè la trobés poc interessant, sinó perquè té una durada menor. Parlà sempre d’aquesta obra amb gran estima, ja que es tracta d’una obra extravertida, alegre i humorística que l’ajudà a oblidar la tristesa del mal moment en la relació amb el seu nebot i la seva cunyada. No té moviment lent i a l’Allegretto Scherzando podem sentir-hi un bon exemple d’aquest bon humor, ja que a través d’un obstinat rítmic fa referència a l’invent que Johann Nepomuk Mälzel estava desenvolupant i que denominaria metrònom.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones 15% de descompte
Zona A 56€ 47.60€
Zona B 46€ 39.10€
Zona C 38€ 32.30€
Zona D 28€ 23.80€
Zona E 18€ 15.30€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:30
20:30
Durada
Tots els públics
Durada
Tots els públics