TOP GRUPS | "Els darrers dies de Gaudí", teatre a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Reserva el teu grup amb avantatge amb Top Grups! Els darrers dies de Gaudí – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

14 febrer 2021 al 24 octubre 2021 Reial Acadèmia de Medicina - Barcelona
Text: Obra teatral escrita per Marc Angelet. Producció: Sándal Produccions. Intèrprets: Carolina Morro, Laura Carbonell, Aina Gomis i Josep Sucarrats.

“Tot el que s’ha dit sobre la mort d’Antoni Gaudí, és fals. Entorn de la misteriosa figura de l’arquitecte universal, s’amaguen conspiracions, enigmes, sectes, símbols ocults, plànols fins ara desconeguts… O al menys, això és el que defensa una arquitecta, que presenta la seva Tesi Doctoral: Els últims dies de Gaudí.

Mentre la jove fa la seva presentació, veurem in situ els últims moments d’Antoni Gaudí que corroboraran o contradiran la versió de la jove arquitecta. El va matar un tramvia? Va ser assassinat? Va fugir de la seva pròpia fama? Per què triga tant la Sagrada Família a acabar-se?

Una obra de teatre que barreja passat i present, misteri, humor. On fabular al voltant de el personatge de Gaudí. On el públic és tribunal, còmplice i prendrà part activa en la resolució d’enigmes.

I tot això en el marc incomparable de l’Amfiteatre Anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Just a la banda d’on, diuen, que va morir Gaudí… o no… “

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones + 10 persones
Zona 1 18€ 14,40€
Zona 2 15€ 12€
Zona 3 12€ 9,60€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
19:00h
Durada
50 min.
Durada
50 min.