COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

29 juny 2019 al 28 juliol 2019 Onyric Teatre Condal - Barcelona
Autoria: William Shakespeare Adaptació i traducció: Ariadna Pastor (A partir de L'amansiment de la fúriaMúsica: Ariadna Cabiró Direcció: Adrià Aubert Interpretació: Laura Aubert, Lloll Bertran (Maria Cirici, cover), Mariona Castillo, Ricard Farré, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig, Jordi Vidal  Pianista: Ariadna Cabiró, Gemma Pujol Saxo, clarinet: Marcel·lí Bayer, Jordi Santanach Escenografia: Enric Romaní Vestuari: Maria Albadalejo Coreografia: Anna Romaní Assessorament vocal: Sheila Garcia Caracterització: Eva Fernández Ajudantia de direcció: Bernat Cot, Ariet Lea Jelinek Disseny de la il·luminació: Lluís Serra Disseny del so: Jordi Ballbé Direcció tècnica: Pol Queralt Regidoria: (En curs) Màrqueting i comunicació: Paula Arbós Assistència a la comunicació: Ester Cánovas Disseny: Ricard Farré Vídeo i fotografies: Jordi Ferré Grafisme: Jofre Mañé Producció: Marina Marcos Assistència a la producció: Montserrat Farrarons Construcció de l’escenografia: Lali Canosa Confecció del vestuari: Goretti Puente Agraïments: Bernat Cot, Núria Cuyàs, Gemma Jansana, Kim Plana, Cava Llopart, Laia Pastor, Max Glaenzel, Gemma Roura, Mireia Hernàndez, La Cubana, Ajuntament de Lloret de Mar, Teatre de Seva, Col·lecció etnològica Puig Casas

Un viatge atrevit i irreverent de la mà de Shakespeare que pren la forma d’una comèdia musical.

Tres dones determinades a plantar cara a una societat que els dona l’esquena protagonitzen una història plena d’embolics, enginy i humor.

La companyia barcelonina Els Pirates Teatre presenta la tercera adaptació d’una comèdia de Shakespeare després de Somni d’una nit d’estiu i Nit de Reis (o el que vulgueu). La música, la complicitat amb el públic, el dinamisme i un estil directe i sincer apropen els clàssics al públic actual. Fidels a la seva trajectòria i propers a la tradició del teatre anglosaxó, els actors i músics sorprenen els espectadors amb la seva versatilitat, entrega i alegria. Aquest cop, la dramaturga i traductora Ariadna Pastor i la compositora Ariadna Cabiró, donen la volta al clàssic l’Amansiment de la fúria, de William Shakespeare. És una reflexió punyent, divertida i necessària sobre la identitat, els rols de gènere, els anhels, els somnis, la raó i el coneixement. Això sí! Ara portada a escena des del punt de vista de les dones.

Pàdua, Itàlia, 1594. El sol brilla i la foscor de l’Edat Mitjana queda lluny. L’home comença a sospitar que la terra és rodona, ha descobert Amèrica i fins i tot el clítoris. El progrés, l’art i la ciència envaeixen els carrers acabats de pavimentar. “La llibertat de Pàdua és universal per a tothom”, proclama el lema de la seva universitat. Però entre escultures de marbre polit i cortines de seda fina, descobrim una societat ancorada en el passat, fonamentada en el patriarcat i els valors medievals. L’home és el centre i mesura de totes les coses. Quin és, però, el lloc de la dona?

Per poder trencar amb el paper que els ha tocat fer i esdevenir allò que decideixen ser, a les dones només els queda una opció: desplegar la seva fúria. Una història brutal sobre tres dones, Caterina, Bianca i Lucenzia, que a través de la seva intel·ligència, el seu valor i la seva determinació aconseguiran transformar el seu destí. Lucenzia es disfressa d’home i arriba a Pàdua per poder estudiar a la universitat. Bianca inicia un nou camí per descobrir la seva identitat. Caterina es rebel·la contra un casament forçat i emprèn una lluita per alliberar-se del seu botxí.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 10 persones +10 persones +25 persones +100 persones
Dmc-Dj 22€ 15% 25% 35%
Dv-Dmg 26€ 15% 25% 35%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20h 20h 20h 17:30h 12:30h*
20:30h 18:30h
Durada
120 minuts
Tots els públics
Durada
120 minuts
Tots els públics