TOP GRUPS | Top Grups et porta el 20% de descompte per anar a veure "Imma i Gina" a l'AquitàniaTeatre - Barcelona. Imma i Gina – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

05 desembre 2020 al 05 gener 2021 Aquitània Teatre - Barcelona
Escrit i dirigit per Tinet Puig. Amb Carla Pueyo, Ariadna Colomer, Georgina Llauradó i la col·laboració de Mònica Pérez

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gaire per passar-s’ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, l’Imma, a qui crida sempre per jugar. Tot i així, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol infant de la seva edat: porta anys demanant una tauleta digital (sí, en català no s’anomena tablet!), ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta de que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix el que demana o es portarà molt malament. Els esperits de Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) relata de forma divertida i original un dilema que se’ns presenta a tots, grans i petits, sobre com la tecnologia pot estimular o bé fer perdre la nostra capacitat de crear i imaginar.

 

Aquitània Teatre ESPAI SEGUR

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
General 14€ -20%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:30 h (05/01)
12:30 h 12:30 h 12:30 h 12:00 h
16:00 h
Durada
60 min.
Tots els públics
Durada
60 min.
Tots els públics