TOP GRUPS | La nostra parcel·la al Teatre Lliure de Montjuïc fins al 25% de descompte amb Top Grups. La nostra parcel·la – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

11 març 2020 al 05 abril 2020 Teatre Lliure - Montjuïc
Text i direcció Lara Díez Quintanilla. Intèrprets Judith Farrés i Marta Marco. Producció Teatre Lliure.   Sala: ESPAI LLIURE-MONTJUÏC

AQUEST ESPECTACLE QUEDA CANCEL·LAT DEGUT A LES MESURES PRESES PEL COVID-19

Una trobada genuïna? Una situació distòpica? Així comença La nostra parcel·la, de l’actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla. Una peça irònica que posa sota el microscopi el neguit existencial i l’absurditat del comportament humà quan volem donar-hi resposta.

«M i J apareixen sobtadament en un espai tancat indefinit on es viu sense menjar ni dormir. No es coneixen. No saben com hi han arribat, qui les hi ha posat, per què són allà, què han de fer, on aniran després, ni si hi ha un després. Tampoc saben quant de temps s’hi estaran. Cap pista. Cap indicació externa. Només disposen dels seus cossos i del terra que trepitgen. Totes les possibilitats d’habitar aquest espai-temps estan limitades per la relació que estableixin entre elles. Entre l’una i l’altra, estarà contingut el desplegament infinit del sentit.»

– Lara Díez Quintanilla

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 15 persones + 15 persones
Platea 23€ 25%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
20:00h 20:00h 20:00h 20:00h 18:00h
Durada
Durada