TOP GRUPS | La Plaça del Diamant al Teatre Victòria per només 15€ La plaça del diamant – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

02 octubre 2019 al 03 novembre 2019 Teatre Poliorama - Barcelona
Direcció: Paco Mir / Producció: Companyia Eòlia

La Plaça del Diamant, publicada per primer cop el 1962, és considerada l’obra més emblemàtica de Mercè Rodoreda i un clàssic de la novel·la de postguerra. Aquesta adaptació dirigida per Paco Mir (El Tricicle) i produïda per la Companyia Eòlia té el repte d’intentar ser fidel a l’esperit d’una novel·la cabdal de la literatura catalana.

D’una novel·la es poden fer tantes adaptacions com lectors i la nostra, sortosament, coincideix amb la que podria fer gran part del públic: comprimir quaranta anys de la vida de la Colometa en vuitanta minuts plens d’emoció i tendresa, un miracle que només es pot fer amb set actors entregats que es multipliquen en una vintena llarga de personatges aconseguint que el muntatge no perdi ni l’encant pausat dels ambients que recorre la protagonista ni el to de l’obra original. Tot un repte.”

Paco Mir

ARGUMENT

Amb el rerefons de la postguerra i el record de la República i de la guerra civil, La Plaça del Diamant se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. Al llarg del text, el lector va descobrint la resignació d’aquesta dona davant la realitat que li ha tocat viure. La novel·la és una crònica de la Barcelona de postguerra i de com aquest període històric va marcar la vida d’una generació.

COL·LOQUIS POST-FUNCIÓ:

Els dies 11 i 24 d’octubre es realitzarà un col·loqui amb els actors després de la funció.

 

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups +10
Platea 23€ 15€
Platea lateral i fons 19€ 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
18:00h 18:00h
20:30h 21:00h 20:30h
Durada
90 min.
A partir de 12 anys
Els dies 9/10 11/10 i 24/10 hi haurà col·loqui post-funció després de l'espectacle
Durada
90 min.
A partir de 12 anys