TOP GRUPS | "Les aventures del Lleó vergonyós". El nou espectacle familiar d'El Pot Petit al Teatre Poliorama. Grups per només 10€! El Pot Petit: Les aventures del Lleó vergonyós – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

07 febrer 2021 al 14 febrer 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Dramatúrgia i direcció: Ruth Garcia Ruz i El Pot Petit Titellaire i cantant (Juna): Mercè Munné Parera Titellaire i cantant (Pol): Ovidi Llorente Saguer Composició musical: Dani López Pradas Escenografia i titelles: Martí Doy Vestuari: Carme Puigdevalli Plantés

El Pot Petit presenta un espectacle pels més petits de la casa! En un format íntim i reduït, acompanyareu de ben a prop al lleó a viure les seves aventures. A l’escenari hi veureu dos titellaires cantants i un músic que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó “El Lleó vergonyós”. En aquest viatge volem donar molta importància a les emocions bàsiques fent que els nens i nenes les puguin reconèixer i compartir a través del Lleó i els seus amics.
Us convidem a descobrir les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la COVID-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa menors de 2 anys**
Platea i amfiteatre 12€ -10% Gratuït**
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00
16:00
Durada
50 min (sense mitja part)
De 2 a 5 anys
Durada
50 min (sense mitja part)
De 2 a 5 anys