TOP GRUPS | "Sopar amb batalla" al Teatre Borràs de Barclona fins al 25% de descompte amb Top Grups Sopar amb batalla – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

31 març 2021 al 02 maig 2021 Teatre Borràs - Barcelona
Direcció: Jordi Casanovas. Actors: Júlia Barceló, Meritxell Calvo, Peter Vives, Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Jordi Coll i Majo Cordonet.

 “Sopar amb batalla” de Jordi Casanovas és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un dels set protagonistes que, aquesta nit, només tenien previst venir a sopar, passar-s’ho bé i riure una mica. De veritat creieu que passarà això?

La i el Dani són una parella que pensen que la sort els somriu. S’estimen, s’acaben de comprar la casa dels seus somnis i estan a punt de fer el pas per iniciar una família. Els amics de la Cris estan convidats a sopar a casa seva, malgrat que no els caigui gens bé el Dani.  Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d’estar d’aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podries creure. T’imagines que els amics de la teva parella fossin els teus enemics?

“Sopar amb batalla”, creada i dirigida per Jordi Casanovas, director i creador d’éxits com “Vilafranca, “Mala Broma, “Jauría o “La dansa de la Venjança; compta amb intèrprets com Julia Barceló, Meritxell Calvo, Peter Vives, Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Jordi Coll o Majo Cordonet. Tots ells, amb un únic propòsit, que Sopar amb batalla faci embogir al Teatre Borràs en cadascuna de les seves funcions.

 

El Teatre Borràs és un #EspaiSegur.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 15 persones de 15 a 25 pax. + de 26 pax.
Platea i Primer Pis (dimecres i dijous) 22€ -15% -25%
Platea i Primer Pis (de divendres a diumenge) 26€ -15% -25%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:30h
17:00h 17:00h 17:00h
20:00h 20:00h 20:00h
Durada
1'30h
Recomenada per +16
Durada
1'30h
Recomenada per +16