TOP GRUPS | Sopar amb batalla al Teatre Borràs fins al 20% de descompte amb Top Grups. Sopar amb batalla – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

06 maig 2020 al 31 maig 2020 Teatre Borràs - Barcelona
Actors: Roger Coma, Mar Ulldemolins, Júlia Barceló, Javier Beltrán, Meritxell Calvo, Jordi Coll, Majo Cordonet.

“Sopar amb batalla” és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un dels set protagonistes que, aquesta nit, només tenien previst venir a sopar, passar-s’ho bé i riure una mica.

La Cris i el Dani són una parella que creuen que la sort els somriu. S’estimen, acaben d’estrenar una casa de somni aïllada dels sorolls i dels perills de la ciutat i estan a punt per fer el pas d’iniciar una família. Però avui han convidat als amics d’ella. I els amics d’ella tenen una cosa molt clara: No els agrada gens el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d’estar d’aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podrien imaginar.

“Sopar amb batalla” és una obra creada i dirigida per Jordi Casanovas, autor d’éxits com VilafrancaMala BromaJauría o La dansa de la Venjança; i amb un repartiment d’actrius i actors superdotats per la comèdia!

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 15 persones + 15 persones
Platea (dimecres i dijous) 24€ 20%
Primer Pis (dimecres i dijous) 20€ 20%
Platea (de divendres a diumenge) 29€ 20%
Primer Pis (de divendres a diumenge) 24€ 20%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
1'30h
Recomenada per +16