TOP GRUPS | "T'estimo si he begut" al Teatre Poliorama de Dagoll Dagom - La brutral - T de Teatre · Grups fins al 30% de descompte T’estimo si he begut – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

25 març 2020 al 07 juny 2020 Teatre Poliorama - Barcelona
Autora: Empar Moliner Música original: Andreu Gallén Intèrprets:  David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas Direcció: David Selvas Una producció de Dagoll Dagom en col·laboració amb La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya.

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de T’ESTIMO SI HE BEGUT queden anul·lades.

“Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algun de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).”

Empar Moliner

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones de 10 a 24 pax. de 25 a 70 pax. +70 pax.
Zona 1: Platea+Balcó (dimecres i dijous) 25€ 20% 25% 30%
Zona 2: Amfiteatre (dimecres i dijous) 20€ 20% 25% 30%
Zona 1: Platea+Balcó (divendres, dissabte i diumenge) 28€ 20% 25% 30%
Zona 2: Amfiteatre (divendres, dissabte i diumenge) 25€ 20% 25% 30%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
1h 45 min
A partir de 14 anys