TOP GRUPS | Vine a descobrir els secrets de la Casa de les Punxes per només 7€! Tallers i visita modernista – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

01 octubre 2019 al 05 juny 2020 La Casa de les Punxes - Barcelona
Cicles formatius: Batxillerat | Infantil | Primària | Secundària

La proposta de la Casa de les punxes és oferir activitats pensades i adaptades als diferents grups d’edat, amb l’objectiu de despertar la curiositat entorn al que s’està mostrant. Es cerca una aproximació al patrimoni històric i artístic de Catalunya a través de l’observació, la reflexió i la participació.

Les activitats, enteses com a espai de creixement, garanteixen la possibilitat d’ampliar el coneixement i busquen promoure, de manera transversal, la satisfacció per l’aprenentatge. Fomentar el treball en equip i promoure l’adquisició d’hàbits i valors per a resoldre problemes i situacions des de qualsevol àrea curricular, són les bases de la proposta.

El programa escolar està centrat en oferir visites comentades entorn a l’edifici i/o activitats relacionades amb quatre eixos temàtics: la llegenda de Sant Jordi, el treball dels artesans, l’arquitectura de l’edifici i la vida i obra del polifacètic Josep Puig i Cadafalch.

Les activitats són independents i alhora complementàries, i l’alumnat té la possibilitat d’aprendre, de reforçar i d’aprofundir en els continguts d’una forma lúdica, enriquidora i participativa.

 

VISITA GUIADA

Visita dinamitzada i participativa al voltant de l’edifici.

Quan es va construir la Casa de les Punxes? Com? Per a qui? A través d’un recorregut pensat i dissenyat per ser un viatge excepcional en el temps, coneixer- em de forma lúdica i interactiva la fascinant història de la casa més singular  de  l’arquitecte  Josep  Puig  i  Cadafalch.

La visita planteja un recorregut pels espais més representatius de l’edifici, obra del polifacètic Puig i Cadafalch. Per mitjà d’aquesta visita, els alumnes podran familiaritzar-se amb el modernisme català i alhora descobrir les curiositats, racons i secrets de la Casa de les Punxes. L’explicació s’adaptarà al nivell educatiu de cada grup i es farà entrega de material didàctic.

 

TALLERS

Els tallers tenen lloc a la nostra sala d’aprenentatge, on es desenvoluparà segons l’eix temàtic i el cicle escolar escollit. L’activitat serà conduïda per un monitor i s’adaptarà a les necessitats de cada grup, segons l’àrea d’interès,   nivell, necessitats especials,  etc.

Es podran realitzar activitats al voltant de quatre eixos temàtics, vinculats amb el dis- curs  museístic  de  la  Casa  de  les  Punxes:

  • Sant Jordi
  • Artesans
  • Arquitectura
  • Puig i Cadafalch

Podeu descarregar el Dossier Escolar aquí

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-15 persones +15 persones
Visita guiada ( durada 1,5h ) - 7€ per alumne
Tallers ( durada 1,5h ) - 7€ per alumne
Visita guiada+Taller a escollir ( durada 2,5h ) - 9€ per alumne
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
de 10h a 19h de 10h a 19h de 10h a 19h de 10h a 19h de 10h a 19h
Durada
de 1.5h a 2.5h
Infantil, Primària, ESO, Batxillerat
Durada
de 1.5h a 2.5h
Infantil, Primària, ESO, Batxillerat