TOP GRUPS | La Llamada al Teatre Poliorama de Barcelona. Grupos con descuento, reserva las entradas más económicas con Top Grups. La Llamada – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

¿CÓMO CREAR UN GRUPO?

¡Siempre saldréis ganando!

02 junio 2021 al 27 junio 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Un musical escrito y dirigido por: Javier Ambrossi i Javier Calvo ( Los Javis) Reparto:  Milagros: ERIKA BLEDA Susana: ANGY FERNANDEZ María: ANDREA GUASCH Bernarda: ALICIA OROZCO Dios: PACO ARROJO Milagros: ROKO Susana: LUCÍA GIL María: NEREA RODRÍGUEZ Bernarda: MAR ABASCAL

La Llamada” va començar com un musical underground al hall del Teatre Lara, però el públic i la crítica el van alçar fins a l’escenari principal on ha penjat el cartell de “no hi ha localitats” des de llavors. El musical, amb cançons originals i una banda de rock en directe, és una comèdia sobre l’amistat, el primer amor, la recerca de la identitat, l’electro-latino i Whitney Houston.

Ha estat escollit millor muntatge teatral pels lectors d’El País, guardonat amb 13 Premis Broadway World – incloent Millor musical, Millor actriu, Millor direcció i Millor actriu de repartiment – va triomfar en els Fotogramas de Plata 2013 amb Macarena García com a Millor actriu de teatre i en els Premis de Teatre Musical amb Belén Costa com a Millor actriu de repartiment. També ha obtingut nominacions en els Premis de la Unió d’Actors, el Premi Llibertat Teatre 2015 per als seus directors i el premi a millor obra teatral TIME OUT 2017.


Més d’1 milió de persones ja s’han sentit “La Llamada”.

El 2017 s’estrena amb gran èxit de crítica i públic la seva adaptació cinematogràfica, la qual compta ja amb 5 nominacions als premis Goya 2018 a més de nombrosos premis entre els quals destaquen 2 premis Latin Beat Film Festival 2017 i 2 premis Feroz 2018, com també , amb la seva versió internacional “Holy Camp!”.

Segòvia. Campament cristià La Brúixola. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó “Viurem ferms en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda el molt que li agradava Presuntos Implicados. I la Maria i la Susana, dos adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

“La Llamada” és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.

Precios
Individuales
Descuentos para grupos
-10 personas +10 personas
Platea 30 -15%
Anfiteatro 28 -15%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIOS

L M X J V S D
LMXJVSD
18:30h 18:30h
21:30h 21:30h 21:30h 21:30h
Duración
2h
A partir de 14 años
Duración
2h
A partir de 14 años