TOP GRUPS | Vine a veure Carmen de George Bizet · Nova temporada d'Òpera al Liceu amb descomptes per a grup. Inclou Visita guiada en privat al Cercle. Carmen (George Bizet) – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

11 juny 2020 al 22 juny 2020 Gran Teatre del Liceu - Barcelona
Direcció musical: Patrick Summers. Direcció de escena: Calixto Bieito. Escenografía: Alfons Flores. Vestuari: Mercè Paloma. Il·luminació: lberto Rodríguez. Coproducció: Gran Teatre del Liceu, Teatre La Fenice (Venecia), Teatre Massimo (Palermo) y Teatre Regio (Turín) ORQUESTRA SIMFÒNICA i COR DEL GRAN TEATRE DEL LICEU. Direcció del cor: Conxita Garcia. Veus: COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ. Direcció del cor infantil: Josep Vila i Jover.Voce

El muntatge icònic i referent de Bieito amb les veus de Rachvelishvili, Margaine i Abrahamyan

Tot i el fracàs de la seva estrena i que pràcticament va acabar amb la vida de Bizet, Carmen ha esdevingut, des del darrer quart de segle xix, una de les òperes més estimades pel públic d’arreu. Sobre el relat homònim de Prosper Mérimée, el compositor francès va convertir la gitana cigarrera en un personatge immortal per la seva llibertat indòmita, marcada per la fatalitat.

Amb aquest títol, el director escènic Calixto Bieito va debutar en el món de l’òpera, en el marc d’un ja llunyà Festival de Peralada del 1999 —mesos abans de la reobertura del Liceu— i amb un muntatge que després s’ha reposat en diversos teatres nacionals (incloent-hi el Liceu) i internacionals. L’acció s’ubica al nord de l’Àfrica, en el marc d’una de les últimes colònies espanyoles, en què la suor de la vida i la sang de la mort corren cap a un fatal i mutu encontre.

Òpera en quatre  actes. Llibret de Henri Meilhac i Ludovic Halévy basada en la novel·la homònima de Prosper Mérimée.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones
Espectacle zona 3 150€ 90€
Espectacle zona 3 + visita El Cercle del Liceu* 162€ 99€*
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Durada
3h (entreacte inclòs)
Tots els públics