TOP GRUPS | Estrena de l'espectacle familiar de Dàmaris Gelabert "Sóc Feliç" al Teatre Poliorama. Reserva el teu grup amb avantatge amb Top Grups! 11,50€ per entrada Dàmaris Gelabert presenta ‘Soc feliç’ – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

14 març 2021 al 28 març 2021 Teatre Poliorama - Barcelona
Dàmaris Gelabert: Veu David Cuspinera: Actor Caterina Cuspinera: Actriu Marc Mas: Acordió Laia Martínez Gelabert: Violoncel, percussions i veus Adrià Martínez Gelabert: Guitarres Guió: Jonathán Gelabert  

 

‘Soc Feliç’ és una nova i sorprenent proposta que va més enllà dels concerts de la Dàmaris per esdevenir un espectacle de teatre musical. Un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.

Seixanta minuts farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per a la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen.

A l’escenari, la Dàmaris s’acompanya de la simpàtica i fidel Caterina i d’en David Cuspinera; coneguts pels infants per la seva col·laboració amb la Dàmaris en diferents videoclips i espectacles. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una instrumentació brillant i inusual, interpretada en directe a dalt de l’escenari per tres músics.

 

 

El Teatre Poliorama és un ESPAI SEGUR. Consulta el seu Protocol de prevenció de la COVID-19.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones +10 persones Tarifa menors de 2 anys**
Platea i amfiteatre 15€ 11,50€ Gratuït
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
12:00
Durada
60 min (sense mitja part)
Infantil
Durada
60 min (sense mitja part)
Infantil