COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

01 setembre 2016 al 30 juny 2017 Gran Teatre del Liceu - Barcelona

Et proposem tres recorreguts diferents perquè puguis descobrir els espais públics i més secrets del Liceu, així com també el Cerle del Liceu, només accessible a través d’aquestes visites guiades.

3 modalitats:

1. Visita guiada + Cercle del Liceu:

La visita començarà al Vestíbul del Teatre, d’estil renaixentista i notable elegància, i que és punt de trobada dels prop de 15.000 abonats que té el Teatre al llarg de la temporada. 

Segueix per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original en forma de ferradura, dissenyada per l’arquitecte Miquel Garriga i Roca l’any 1847. Amb prop de 2.300 places acull la temporada permanent d’òpera, concerts, recitals i dansa.

El següent punt de visita és el El Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat lloc de trobada de la burgesia catalana i que actualment acull públics de tota classe i condició.

La visita finalitza al Cercle del Liceu, un club privat d’estil anglès, fundat l’any 1847, que comparteix edifici amb el Liceu. Acull una de les millors col·leccions modernistes de Catalunya. Al llarg de les seves estances, profusament decorades, hi trobem  un conjunt únic de quadres de Ramon Casas, Modest Urgell, Santiago Rusiñol, Francesc Miralles i Alexandre de Riquer, entre d’altres.

2. Visita Premium Backstage.

Coneixeràs les àrees privades del Teatre acompanyat per un guia especialitzat.

L’escenari, l’àrea més gran de tot el conjunt, és el nucli al voltant del qual s’organitza tot l’edifici . Està preparat per acollir representacions d’òpera, dansa, recitals i concerts simfònics. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu, constitueixen els cossos artístics estables del Teatre.

En un nivell inferior i amb una profunditat de 16 metres, la caixa escènica permet emmagatzemar i muntar les produccions. En aquest nivell es poden veure les plataformes mòbils que permeten desplaçar mecànicament grans escenografies i tenir en cartell simultàniament diferents espectacles.

La visita inclou també un recorregut per camerinos i sales d’assaig, entre d’altres espais.  És l’autèntic cor del Liceu i la millor manera d’ aproximar-se al fascinant món de l’òpera.

3. Visita Premium Backstage + Cercle del Liceu

També t’oferim aquesta combinació especial i exclusiva en què veuràs el bo, millor i més privat del Liceu.

Descomptes de grups
ModalitatEspai públic + Cercle del LiceuVisita Premium Backstage
Visita Premium Backstage + Cercle del Liceu

Preus Grups300€300€550€
Preus Grups Jubilats250€
AforamentMàxim 25 personesMàxim 20 persones - 14 anys edat mínimaMàxim 20 persones - 14 anys edat mínima
Calcula tu mateix el cost estimat
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

* La confirmació mitjançant pagament s'ha d'efectuar 15 dies abans de la data acordada per fer la visita

HORARIS I PREUS INDIVIDUALS

A consultar disponibilitat

El teatre disposa d'una temporada operística estable i diverses activitats poden alterar part del recorregut.