TOP GRUPS | Torna el musical d'èxit per a escoles i institus. Maig del 2019 al Teatre Victòria. El despertar de la primavera – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

06 març 2019 al 21 març 2019 Teatre Victoria - Barcelona
Cicles formatius: Batxillerat | Secundària
Direcció: Marc Vilavella / Coreografia: Ariadna Peya / Direcció musical: Gustavo Llull / Traducció catalana: David Pintó / Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena

El despertar de la primavera (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit… i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i titllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

L’espectacle, que conté 19 números musicals, esta dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia és d’Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (TeatreNacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) és el responsable de l’escenografia i el vestuari.

Coloquio postfunción

El 6 de març us oferim participar al col·loqui amb la companyia al final de l’espectacle.
Durada: 30 min.

 

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 10 persones + 10 persones
Zona única platea 15€ 15€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:45h 10:45h
Durada
2h 30' (mitja part inclosa)
A partir de 12 anys
Durada
2h 30' (mitja part inclosa)
A partir de 12 anys