TOP GRUPS | Espectacle escolar La Tendresa de Alfredo Sanzol la nova obra de Dagoll Dagom al Teatre Poliorama per només 15€ La tendresa – Reserva el teu grup. Sempre hi sortireu guanyant!

COM FER UN GRUP ESCOLAR?

Sempre hi sortireu guanyant!

24 gener 2019 al 10 abril 2019 Teatre Poliorama - Barcelona
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Autor i director: Alfredo Sanzol / Repartiment: Laura Aubert, Javier Beltrán, Elisabet Casanovas, Ferran Vilajosana, Marta Pérez i Jordi Rico / Coproducció: T de Teatre i Dagoll Dagom

El Teatre Poliorama acollirà, a partir del 19 de gener, la versió catalana de La Ternura d’Alfredo Sanzol. Sanzol, guardonat amb el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquest mateix espectacle en la seva versió castellana, dirigirà ara Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Ferran Vilajosana, Marta Pérez i Jordi Rico.

L’autor s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor. Si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Valors pedagògics

  • Descobrir els punts que fan que La tendresa sigui una comèdia com a gènere teatral.
  • Anàlisi dels tòpics que existeixen sobre el comportament de les persones en base al seu gènere.
  • Coneixement dels tabús que envolten els homes i dones i posterior valoració de la realitat.
  • Analitzar què és l’amor i la tendresa i si és possible un sense l’altra.
  • Preguntar-se si és possible l’amor sense arriscar-se al patiment que pot comportar.
  • Anàlisi dels límits on ha d’arribar la protecció dels pares envers els fills. Com les vivències han de ser pròpies per arribar al desenvolupament de la seva personalitat.

Col·loqui postfunció

Dijous 24 de gener us oferim participar en un col·loqui amb la companyia en acabar l’espectacle.
Durada: 30 min.

Dossier del espectáculo

Puedes descargarlo aquí

www.latendresa.com

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups escolars Grups adults
Funció matí 10'45 15€ 15€ 20€
Funcions 30 gener, 27 de febrer a les 17h 15€ 15€ 20€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
10:45h 10:45h
17h**
Durada
1h 50 min.
A partir de 12 anys
30 gener, 27 de febrer i 28 de març a las 17h**
Durada
1h 50 min.
A partir de 12 anys