COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

18 març 2019 al 29 març 2019 Teatre Poliorama
Cicles formatius: Adults | Batxillerat | Secundària
Text original: W. Shakespeare Adaptació: Paco Mir Direcció: Pep García Pascual Repartiment: Lawrence Stanley (Hamlet) + 4 actors per determinar Producció: Les Mirones

ESPECTACLE EN ANGLÈS

“Durant 75 minuts faré veure que sóc Hamlet”. / “Jo faré veure que m’ho crec”. Hamlet, l’obra més coneguda de Shakespeare, és l’exemple perfecte per a representar l’essència del teatre: l’art de l’encontre i, per tant, del conflicte entre espectador i actor.

Hamlet és una obra enigmàtica i misteriosa, en la qual cada personatge és una artista de la simulació. El mateix Hamlet és un ésser en contínua transformació. En ell caben la cortesia i la reflexió, al costa de la passió, la burla, l’enigma o la possibilitat de bogeria. Al castell d’Elsenor, en un ambient claustrofòbic i hostil, s’alteren escenes solemnes i revesos irònics, al mateix temps que es van coent una sèrie de personatges, el sentit últim del qual serà portar a Hamlet a vèncer la seva tensió interna i complir la venjança per la mort del seu pare.

Hamlet or not és una adaptació per a un públic ample a partir de catorze anys, amb un nivell intermedi d’anglès (B2 – First. Qui estudia una llengua estrangera té una característica en comú: la ment està desperta i en tensió. Shakespeare sempre és generós amb l’espectador amb aquest estat d’atenció i transformació. Els seus personatges són el que és tothom, o tot allò que podem arribar a ser. I des d’aquí volem treballar la llengua: des de la vida mateixa.

PRODUCCIÓ DE QUALITAT

A més a més, Hamlet or not aposta per una posada en escena de qualitat i actors professionals. Compta amb l’adaptació de Paco Mir (Tricicle), la direcció de Pep García Pasqual (Pàrquing Shakespeare) i Lawrence Stanley (Fish&Chips de TV3) al paper protagonista.

VALORS PEDAGÒGICS

Llengua i literatura angleses

Redacció de ressenyes crítiques senzilles sobre l’obra literària.

Identificar les idees principals d’un text oral d’una certa complexitat lingüística i discursiva.

Arts escèniques
Analitzar els rols i personatges en les conductes dramàtiques i teatrals.

Explorar les característiques escèniques del “Globe”, el teatre despullat de Shakespeare.

Filosofia

Discernir sobre l’acció moral i l’acció racional, i analitzar-ne els seus fonaments. Plantejament de la responsabilitat en contextos normatius, legals i morals.

Obrir un espai de reflexió al voltant de la venjança.

DOSSIER

Pots descarregar-te el dossier de l’espectacle, AQUÍ

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ

18 de març us oferim participar en un col·loqui amb la companyia en acabar l’espectacle.
Durada: 30 min.

Preus
Individuals
Descomptes de grups
-10 persones Grups educació
Dilluns, dimarts i divendres a les 11h 10€ 10€
Dimarts 26 de març a les 19h 10€ 10€
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
11h 11h 11h
19h 11h
Durada
75 min.
A partir de 14 anys
Tarda - 26 de març - Funció especial 19h
Durada
75 min.
A partir de 14 anys