COM FER UN GRUP?

Sempre hi sortireu guanyant!

12 octubre 2019 al 18 abril 2020 Onyric Teatre Condal - Barcelona
Autoria Joel Joan i Hèctor Claramunt / Traducció Helena Tornero / Direcció Joel Joan / Interpretació Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés / Escenografia Marc Salicrú / Vestuari Ariadna Julià / Disseny de la il·luminació Ignasi Camprodon / Espai sonor Jordi Bonet /Ajudantia de direcció Marcel Solè / Direcció de producció Maite Pijuan / Cap de producció Marina Vilardell / Producció executiva Raquel Doñoro / Director oficina tècnica Moi Cuenca Oficina tècnica: David Ruiz / Regidoria: Blai Pera / Sastreria: Toñi Chamorro / Una producció de Focus

En compliment de les mesures decretades el passat dimecres dia 13 de març per part del Govern de Catalunya en prevenció pel COVID19, totes les funcions programades de EL PARE DE LA NÚVIA des del dijous 12 i fins al diumenge 29 de març (ambdós inclosos) queden posposades.

Per totes les funcions programades a partir del 27 de març, anirem informant a través dels canals habituals, en cas que patissin modificacions.

En Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre pastisser i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat al Circ Cric per a la canalla, l’Orquestra Simfònica del Vallès i fins i tot els del Piromusical de la Mercè. Però tot agafa un gir imprevist quan un dia abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és apunt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?

Preus
Individuals
Descomptes de grups
- 20 persones +20 persones +50 persones +100 persones
Dimarts a Dijous 24€ -20% -25% -30%
Divendres a Diumenge 28€ -20% -25% -30%
Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

HORARIS

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
DlDtDcDjDvDsDg
17:30h 18:30h
20:00h 20:00h 20:00h 20:00h 21:00h
Durada
2h 15 min amb descans inclòs
Durada
2h 15 min amb descans inclòs